Ons verblijf in het vakantiehuis Maison Dourdogne in Lolme:

Aan het eind van zomer 2020 mochten Herbert en ik twee weken verblijven in dit mooie vakantiehuis. Het huis is heel gezellig en warm ingericht en de grote woonkeuken is ruimschoots voorzien van alles wat je nodig hebt (en meer), zoals een vaatwasser, broodrooster, Nespresso koffieautomaat enz. De grote eettafel nodigt uit om lekker aan te zitten, saampjes of met vrienden, en lekker te eten met een glaasje wijn. Het huis heeft veel slaapkamers, wij waren maar met z'n tweeën en hebben dan ook maar 1 slaapkamer gebruikt. De slaapkamer heeft een goed bed met een lekker matras en prima kussens. Ook de badkamer(s) zijn prima met een lekkere douche. Het ligbad hebben wij niet gebruikt. In de woonkamer staat een grote zitbank, maar daar hebben wij weinig gebruik van gemaakt, omdat we twee weken heerlijk zonnig weer hadden. Wij hebben dan ook genoten van de tuin, de veranda en het zwembad, heerlijk! De privacy die je hebt in de tuin heeft voor ons veel toegevoegde waarde. Voor mij als natuurfotograaf kon ik in het veld naast het huis iedere dag fotograferen en ook de prachtige omgeving bood veel fotokansen. Wij kijken terug op een superrelaxte vakantie: heerlijk 's morgens met een kop koffie en een croissant genieten van het eerste zonlicht aan de rand van het zwembad en de geluiden van de vogels in de tuin. Wij kijken er al naar uit om volgend jaar weer onze vakantie door te brengen in dit mooie vakantiehuis.

Met vriendelijke groet, Judith en HerbertWij zijn in juli 2020 in het vakantiehuis van Michel in Lolme geweest. Wat waren we blij met dat heerlijke zwembad op het erf. Zo je bed uit en plonzen maar. Ontbijt en koffie onder de parasol zoals dat hoort bij een verblijf in Frankrijk. Wat een geweldig mooi groot huis. Gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Wij konden tenminste niets ontdekken wat we misten. De foto's geven precies de werkelijkheid weer. Op de fiets ben je binnen no time in MonPazier. Daar is een prachtige oude marktplein met rondom terrasjes, restaurantjes en winkeltjes. Leuke straatjes en een weekmarkt. Veel meer kun je je niet wensen.

Met de auto hebben wij veel ritten in de buurt gemaakt. Door de omgeving en naar oeroude gezellige dorpjes.

Wij waren gedeeltelijk met een groep vrienden en deels met ons tweeën. Beide gaan we in 2021 zeker overdoen. Mede omdat we de heen- en terugreis ook zo genoten hebben. Heen over de Tolweg en terug op ons gemak zwalkend over Franse dreven. Of wat ook een optie is per vliegtuig en een auto huren bij het vliegveld van Bergerac.

Met vriendelijke groet Allie en Gies.